Ne Olur Biraz Girişken Olsak?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve ODTÜ Mezunlar Dernekleri işbirliğinde, toplumu ilgilendiren konularda bilim insanları ile halka açık mekanlarda söyleşiler yapılmasına yönelik düzenlenen Bilim Kafe projesinin dördüncüsü; Adana’da, 27 Nisan 2017 Perşembe günü, saat 19:30’da, “Leman Kültür”de yapılacak.

Girişimcilik konusunun ele alınacağı etkinliğin ardından, ODTÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Y. Eren Kalay, ODTÜ İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adil Oran, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Öğretim Üyesi Aslı Bugay ve Adana ODTÜ Mezunları Derneği Başkanı Onur Ünal basınla bir araya gelecek.

İlki Mersin’de “kuraklık”, ikincisi Eskişehir’de “Palm Yağı”, üçüncüsü Antalya’da “radyasyon” üzerine düzenlenen Bilim Kafe’nin Adana ayağında; ODTÜ İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adil Oran “girişimcilik” konusunu anlatacak.

Doç.Dr. Adil Oran’ın Kısa Özgeçmişi

ODTÜ İşletme Öğretim Üyesi ve ODTÜ GİMER Girişimcilik Merkezi Direktörü. ODTÜ, Ankara ve Türkiye girişimcilik ekosistemlerinin gelişmesi için Ekosistem Savaşçısı. ODTÜ İşletme Bölümü’nde Girişimcilik, İşletme, Finans, Finansal Muhasebe alanlarında çeşitli dersler vermektedir. Eğitim, Araştırma, Danışmanlık ve Mentorluk yapmaktan büyük zevk alır. Girişimciliğin ekonomilerdeki önemi daha iyi anlaşıldıkça onunla daha çok ilgilenilmeye başlanmıştır. Girişimciliğin rolü ve üniversitelerin buna nasıl katkı verebileceğini daha iyi anlamak isteyen herkesi bilim kafe etkinliğine bekleriz.

adiloran@metu.edu.tr